läget...

Kom på mej själv med att muttra över folk som inte uppdaterar sina bloggar ofta nog. Sen slog de mej så klart att min egen är inte så väl uppdaterad den heller... Återigen dags för skärpning!

Jul och nyår är över och förbi. Det blev en vit jul tillslut även fast det var tveksamt in i de sista. Fick till å me göra mej en längdskidtur!! Toppen! Så nu är det nytt år med nya möjligheter!! Känns fint. Har påbörjat mitt sista år på universitetet.. Det går fort alltså! Efter detta år är det alltså dags att bli vuxen på riktigt.. Söka jobb å allt vad det innebär.. Hoppas året går sakta.

Är iaf ute på praktik återigen och ska fortsätta vara det tills i slutet av april. Fyra placeringar ska klaras av. Först på tur är tarmkirugen, sen följer akutmottagningen, centraloperation och familje-BB. De blir nog bra. Har snart klarat av två veckor.

Har även gått å blivit sambo! Det ni! En sen tisdagkväll kom hon me bly i baggaget å ett leende på läpparna. Väldans trevligt å va fler hemma må jag säga och ha nån som väntar på en när man kommer hem! Bävar för den dan hon ska flytta ut.. Som tur e ska hon inte flytta så långt!!

Snart dags för hemfärd igen!! Skidskytte-VM står för dörren å det ska bli grymt skoj!! Teamet ska återförenas för en tid å nya stordåd ska uträttas;-) Känns otroligt kul å ha nåt sånt å se framemot!

Annars rullar de på som vanligt.. Blir inte mycket gjort, då praktiken suger musten ur en med de tidiga mornarna. Men de e väl bra å vänja sej till framtiden.. I lördags trotsade jag dock tröttheten och tog mej en tur till huvudstaden på 25års-kalajs! Skoj må jag säga! Jag stannade till å me kvar till sist! De trodde jag inte, sån toffel som jag blivit;-) Men jag kände verkligen hur glad jag e över att bo i Uppsala!! Usch, Stockholm är inget för mej!

Nä, nu ska jag ta å krypa ner å vänta på att min sambo kommer inramlandes efter en pubrunda me faddrarna å de andra nollorna!