de rullar på..

Ja. Ny vecka, nya tag igen. Går fort nu alltså.. Om tre dagar har jag exakt tre månader kvar på utbildningen.. Läskigt värre! Men skönt på ett sätt. Är så förbannande trött på cv:n å personliga brev att jag kräks snart!! Har iaf lyckats färdigställa mina äntligen.

Korridorstillställningen förra helgen blev väldans lyckad! Å, nej katten, våning två va inte med så jag fick inte möjlighet att utföra uppdraget;-) Va en hel massa olika teman: jul, studenten, afrika, after ski, marocko, japan, barnkalas, hippie och rymd för å nämna några! Alla va på toppenhumör å allt va grymt!! Morgonen efter var det lite kärvt, men då va de dags för nästa äventyr: utflykt me Jullan, Tommie å Ejan. Vi åkte till Öregrund på marknad. Shit, vilken mysig stad! Kan verkligen tänka mej att åka tillbaka på sommaren!! Så roligt att komma ut å se sej omkring här! Så sällan man har bil, så då får man passa på när man får hänga med!

I helgen som va så var vi iväg på stand up i Uppsala konsert å kongress. Björn Gustavsson, Özz Nûjen, Måns Möller å han Soran Ismail va där å underhöll. Riktigt bra va de!! Fick till å me sitta på en egen balkong;-) Sen blev de lite utgång. Gårdagen spenderades i Sthlm i det underbara vädret! Så skönt!

Detta inlägg kom till på uppmaning. Nu får de va nog.

sommarfräsch?

Idag fick jag en skön kommentar från en bekant: "Du är alltid så härligt sommarfräsch, Jonna." Öh, tack? Kollade mej i spegel innan jag åkte och kände mej genomskinlig av blekhet.. Då är det skönt å få höra en sån kommentar som lyser upp dagen!

Två veckor till en hemresa.. Känns skönt å få ett andrum å komma hem å slappna av!

För övrigt är uppsatsen på paus just nu.. Skönt. Fått tillbaka inledningen rättad å klar. Fanns tydligen en del att fixa till.

Imorrn är det dags för en liten korridorstillställning.. Tre våningar ska va med. Olika teman i alla rum. Kan bli spännande!