Halvvägs

Nu är höstens stora mål avklarat. Lidingö tjejlopp avverkades i söndags. Det gick verkligen över förväntan! Var riktigt gruvsam innan och tveksam om träningen räckte till. Men när vi väl stod där på starlinjen så kändes det bra! Tog mördarbacken utan att gå, som var målet och slog personligt rekord på milen med nästan sju minuter!! Nöjd tjej som kom i mål vill jag säga!! Tror mycket beror på den finfina hejarklacken vi hade på sidan av;-) Nu är jag och Carro halvvägs genom vår klassiker! Känns bra. Nu blire till å börja skidträna.. Hörde de kommit snö i fjällen, perfa!!

Skäms

Alltså, jag måste erkänna att jag skäms lite idag. Hur tusan kan Sverige rösta in Sverigedemokraterna i riksdagen?! 5,8%, eller vad det nu va, e sjukligt många röster. De är större än Vänsterparitet å Kristdemokraterna! Sanslöst! Är det så här vi vill ha det? Ett främlingsfientligt parti som får en viktig vågmästarroll i vår riksdag? Vad hände med att alla är lika värda? Vilka är det som röstat egentligen??Har inte hört någon som erkänt och står öppet för att de röstar på SD, men rent statistiskt så borde jag känna någon. Sverige är alltså fullt med smygrasister som inte ens vågar stå för sina åsikter! Så nu är det dags för oss andra och stå upp mot detta. Bli ännu bättre medmänniskor och ställa upp för varandra och behandla alla lika. Det kan inte få vara så här!

Långhelg!

Fredag. Skönt. Ledig i tre dagar. Ännu skönare. Jobbat fyra dagpass på raken, inte van å kliva upp tidgt så många dagar i rad;-) Startade dessutom veckan med ett dubbelpass i måndags.. Sjuka sjuksköterskor, så då blev det ett 14-timmars pass.. Så jag har gjort mina timmar denna vecka!

Blir en lugn helg. Åker på en liten tripp idag. Träffa en gammal vän imorrn. Bara vara. Å så lite springning så klart.. Backträning står på schemat. Usch. Har blivit idrottsskadad också;-) Ena foten är svullen och hård. Svårt å få på sig skorna på morgonen. Men men, de känns inte så mycket när man väl är uppvärmd. Måste bara hålla ihop en dryg vecka till. Sen äre slut på den korta, men intensiva löparkarriären!!! Behöver jag säga att jag tycker det ska bli oooootroligt skönt?!


Två veckor

Om två veckor är plågan över. Förhoppningsvis så borde det vara över då.. Usch, det blir värre å värre ju närmare det kryper. Men men, bara bita ihop å streta på:-)

Helgen har varit bra må jag säga! Kulturnatten i Uppsala igår! Helt otroligt vad mycket aktiviteter det fanns i stan! Hela dan och kvällen, överallt! Så roligt att det ordnas något sådant! Provade etiopisk mat, såg en väldigt bra konsert, kollade på dansuppvisningar, eldshow, vernisage och fotoutställningar. Fullt med folk överallt och härlig stämning! Å trevligt sällskap;-)

Imorrn ny arbetsvecka. Ska väl gå.

Lekdag

Idag har jag spenderat min dag i sandlådan och i gungan. Mycket trevligt. Även lärt mig en ny barnsång. Fin ledig dag må jag säga.

Nya ögon

Jag ser!! Vilken underbar känsla. Sitter just nu och kollar på tv utan linser eller glasögon och ser så himla skarpt! Helt overkligt! Igår gjorde jag min laseroperation. Funderat länge och väl, men igår slog jag till! Var lite obehagligt under själva behandlingen, men det gick snabbt över. Efteråt väntade några jobbiga timmar med en hel del tårar som kom rinnande så fort ögonen öppnades. Hade tack och lov sällskap och hjälp med allt när jag blundade i tre timmar. Det var bra, svårt å klara sig själv när man inte får titta;-) Efter dessa tre timmar såg jag skarpt på en gång! Fantastiskt! Idag på återbesöket kunde jag till å med se överkursraden på syntestet!!! Overkligt! Må fortfarande ha solglasögon ute och är ganska svullen kring ögonen, men jag är nöjd! Härlig känsla!!