sommarlov!

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!!!!!!!!!!

snart "lov"!

Shit va tiden går fort.. Redan i slutet av maj! Den här våren har rusat fram i alldeles för snabbt tempo! Min sista vår som student i Uppsala.. Som vanligt i slutet av terminen hopar sej allt man skjutit upp.. Att man aldrig lär sej! Just nu är det projektplanen inför höstens C-uppsats som spökar. Tar sån tid!! Känns som man famlar fram, för ingen verkar veta hur man ska göra. Får välan se hur de går.

På onsdag är det dags för sista skoldagen!! Redovisning och nån uppföljning. Skönt!! Tyvärr ligger projektplanen utom schemat, men målet är att lämna in i slutet av veckan ialla fall. Sen väntar en vecka i Bulgarien!!!! Skönt sätt å börja sommaren på! Hoppas på finväder!

Städade ikväll och förundrades över hur mycket damm som egentligen ryms i ett rum på 18 kvadrat. Shit alltså! Fick iaf bukt me dammråtterna tillslut å nu e de så rent å fint så;-).

Ha de!

Lite bilder...

     
Stort torn..          

                  
Sacre Coeur by night                  Moulin Rouge som vi hittade efter mkt letande!!
                                                                                              

Med utsikt över Paris nedanför Sacre Coeur

Paris!!

Vilken resa! En helt underbar weekend ligger nu bakom mej. Har sett framemot den så länge å nu är den genomförd!  Det som började med ett samtal på en förfest för ett antal månader sen är nu klart å betalt! I torsdags åkte jag å Annelie iväg. Det började bra må jag säga! På Arlanda va de rena kändis-VM. Hann me å se hela skidskyttelandslaget, delar av längdlandslaget plus Jörgen Jönsson å Curre Lundmark! Alla mina favvis-sporter representerade alltså;-)

Väl framme var det mkt turist javisst. Vi körde hela racet! Eiffeltornet, Triumfbågen, Louvren, Sacre Cour, Moulin Rouge, Notre Dame å vidare (reservation för stavningen;-)). Riktigt kul å bara strosa omkring! Å tur me vädret hade vi! Regnade varje kväll när vi hade vår siesta, så vi missade de! Härligt å få komma bort å bara va! Å mkt gående blev de. Tur att man blivit så vettig att man packa ner löpardojerna;-) Men ont i fötterna fick man ändå... Men de va grymt! Dammade av mina gymnasiekunskaper i franska också! Fast efter bara ett års studier, så är det inte många fraser man kan.. Men de gick finnt! Å på vägen hem fortsatte kändisarna att rada upp sej! Flög samma plan som självaste stadsministern med fru!

Jag får sommarlov om en vecka!!!!! Grymt! Men innan ska en projektplan inför höstens C-uppsats fixas.. Huvva, 10 veckors uppsats blire till hösten. Som tur e så får vi skriva 2å2, så de blir ju lite kul iaf. Ämnet som vi fick känns sådär.. Utvärdering av närståendes åsikter om delaktighet vid vård på en geriatrisk vårdavdelning.. Jo jag tackar jag! Smidig titel iaf..

Imorrn kväll ska delmål ett inför höstens drabbning genomföras.. Hoppas på finväder å bra resultat!

bästa borgen...

Så har Valborg passerat för denna gång. Min sista Valborg som student i Uppsala.. Känns lite vemodigt faktiskt. Men vilken Valborg det blev!! Redan på måndagen kom Carro hit å flyttade in på hotellet som även tog emot POs å CoNs ägare! Så det var trångt på mina 18kvadrat, men så skoj! På tisdan så unnade jag mej att bara gå halvdag i skolan för att sen åka ner på stan å sätta mej vid ån me Carro. Väl där skaffade vi oss bästa brännan, bondbrännan! Tänkte inte på att 3timmar vid ån skulle ge sånt resultat.. Men men. Sen var det dags för Kvalborg. Efter att ha delat upp oss lite på olika förfester så sammanstrålade vi alla på Norrlands dansgolv. Vilken kväll!! Satt inte en minut av kvällen. När sällskapet ville gå hem så var inte jag redo att ge upp utan stannade kvar ett tag till. När jag sen kom hem så låg de allihopa på mitt rum å snicksnackade. Mys! På Valborgs morrgon ringde klockan traditionsenligt 8.00 å dagens äventyr tog sin början. Efter en uppfriskande snabbdusch å ett välbehövligt glas Resorb intog vi förfrukost bestående av fil, flingor å champanch!! Sen blev det bästa tekniken, löpandeband-tekniken för att förbereda för den riktiga frukosten. Lyxiga mackor å ost å kex! I år intogs champagnefrukosten alldeles utanför mitt hus, så de va rikgtigt behändigt! Va kanske 40pers som samlats på vår gräsmatta för stt starta dagen som sig bör. Härlig tillställning me musik också! Sen samlade vi ihop oss å begav oss till, den i år kraftigt förminskade, Ekonomikumparken. Trångt, men finns de hjärterum.. Där var det strålande sol å fullt me människor som strålade ikapp me solen. Så grymt härlig stämning!! Där satt vi å njöt tills de blev dags för galopp å ännu mer champanch på Norrlands. Mys å skoj!!! Sen var det ett slitet gäng på väg hem. Men efter en middag å lite civilkurage av Ejan så kom vi igång igen! Medan vi satt å åt så såg vi nämligen ett gäng klottare som höll på å kladda på Folkes vägg varpå Ejan stegade fram å talade om ett å annat för dessa ynglingar. Ratzi var framme me kameran å fångade dessa snorungar på bild också. Dagens goda gärning!!! Sen drev vi runt hela kvällen. Va på utefest här på Studentvägen, tog några kaffepauser å gav oss ut igen. Men efter 16 timmars fest kom John Blund å sa till på skarpen, så då va de bara å ge me sej.. Men vilken Valborg som sagt!! Vilka tjejer jag har!

Igår var det den dan på året som blir tyngre å tyngre för varje år.. Ett år till har lagts till handlingarna och ett nytt har tagit sin början. Nästa år blire nog mer förknippat me ångest då man passerar ett kvarts sekel... Tack till alla som gjorde min dag toppen!!