Lycka...

Sådär ja, då var det ett tag sen sist igen.. Varit en del å pyssla me..

*Hunnit me en Takidakonsert i Stockholm me Ida å Andréa för att "fira" att Andréa uppnått en ålder av 25.. Var riktigt längesen vi tre gjorde nåt tillsammans! Vi var ju oskiljaktiga när vi va små. Men nu bor vi snart i Uppsala alla tre! Crazy!

*Avslutat min 15 veckor långa praktikperiod! Lärt mej en hel massa, men det är tröttsamt att vara på pratik så det är ganska skönt att det är över! Så på måndag ska jag sätta mej i skolbänken igen. Statistik å metod, jippie...

*Varit på årets Preklinparty också. Maskerad med tema de sju dödsynderna. Jag me min fantasi... Blev helt enkelt ett egenhändigt tillverkat godishalsband, för att göra det lätt. Var en trevlig tillställning må jag säga.

*Våren är äntligen här och årets första fräknar har börjat synas! Å så klart är årets första skavsår också fixade. Inte vår innan dess.. Så nu njuter jag i fulla drag av detta underbara väder!!! Lunch å middag vid ån, solande på playan liggandes på en filt, varma promenader å en massa kvalitetstid me Katten. Helt underbart! Verkligen lycka dessa senaste dagar! Hoppas det håller i sej!

*Nu står Valborg för dörren.. Spännande och otroligt roligt!! Får finbesök ända ifrån Könkping också, de ni! På måndag är det check in på Holiday Roosen Inn igen! Observera att gästen valt HRI å inte CoN, måste ju ändå betyda nåt;-)

upplevelse...

Bloggbatteln mellan mej å stumpan nere på CoN är härmed avslutad. Katten satte streck i debatten. Men inte utan att baktala mej förstås. Jag har fått utstå alldeles för mycket skit i från henne å vårt umgänge är numera ansträngt. Men om det hjälper hennes ego och självkänsla att klanka ner på mej och min verksamhet, så varsågod stumpan! Jag vill inte sänka mej till din nivå! Jag är säker på mej å min verksamhet och behöver inte trampa på andra för att må bra!! ;-) Jag har fått varit med om nåt som sätter det hela i perspektiv!

Jag har varit med om nåt stort. Nåt så otroligt häftigt och helt fantastiskt. Jag har nämligen haft praktik på förlossningen i går och idag och fått äran att uppleva när tre små människor sett dagens ljus för första gången. Jag är helt tagen alltså!! Det är det finaste jag någonsin upplevt! Kvinnokroppen är helt fantastisk! Att det bara är möjligt att kunna klämma ut nåt så stort!! Men det samarbete och den lycka jag sett hos dessa nyblivna föräldrar är det största jag upplevt! Sån ära att få vara delaktig! Fått vara med på två "vanliga" förlossningar och ett kejsarsnitt. Glädjen är densamma på båda! Fått bita mej i läppen och svälja ner en klump i halsen mer än en gång! Man vill ju inte grina mer än föräldrarna;-) Jag är ju så blödig! Trodde att förlossningen skulle få mej att vilja vänta ett bra tag med att skaffa barn, men det har tvärtom gjort mej mer sugen! Jag vill också gå igenom det där och uppleva lyckan som de nyblivna föräldrarna känner!! Helt fantastiskt!!

Har hänt en del sen sist:

*Påsken avklarad! Firades i sedvanlig ordning i Skålan me familjen. Styrdans, skoter, skidor, snö å mys

*Hunnit med en praktikvecka på centraloperation här på Akademiska. Fick assistera vid en ryggoperation! Coolt! Kul å prova på å vara helt sterilklädd och stå nära kirurgen och se hur han arbetar! Fick även se ett par andra operationer också

*Varit på tysk afton med korridoren! En upplevelse må jag säga! Helt galet!

*Avklarat min sista sjuksköterskegask på Ög. Riktigt roligt var det!!

*April är här å Valborg närmar sej!! Min sista Valborg i Uppsala som student... Tiden går alldeles för fort!!!

En läkarmiss...Så trist!