vad ska man säga..

Tiden bara springer iväg. Nu sitter jag här, dagen innan jobbet startar igen efter semestern. Var ledig två veckor först. Spenderade dessa i Östersund. Stråket, Yran, stugan, Storlien, mys och skoj. Underbart! Hysat väder ändå. Blev några dopp i den iskalla Skålansjön.. Mycket nöjd! Sen var det jobb igen för en vecka. En lååång vecka.. Gick väl helt okej ändå, så här i efterhand. Sen gick man på semester igen! Två veckor till! Norrköping, Linköping, Söderköping, Höga Kusten och Östersund hanns med. Trivsamt. Så skönt att vara ledig! Känns som om man fått varit ledig länge. Men såhär dagen innan jobbet drar igång önskar man att man finge vara ledig liiite till.. Men nu är iaf sommarschemat klart och vi ska, förhoppningsvis, återgå till normal bemanning. Yey!!

Sitter just nu i soffan och är ganska nöjd med mej själv. Har återigen lyckats genomföra Tjejmilen! Var lite kärvt ett tag, men de gick till slut. Mr Börgers vänner gjorde det igen;-) Skönt att det är över för i år!

Blir ändå en bra höst i år. Ska bli mysigt med fina färger utomhus och få tända ljus! Plus att Uppsala imorgon får en ny liten innevånare! Ska bli så himla spännande!!! Håller alla tummar.