klening...

jaha... nu sitter man här ett par dar efter vm å får lida konsekvenserna.. jag har gått å blivit sjuk!! de va inte igår som jag va klen. men nu verkar de va ordentligt. sjukanmält mej från praktiken två dar nu å legat å glott på tv å sirrat i taket till leda.. förbannat! må va all frisk luft jag fick hemma som orsakat detta;-) men,men de va de värt!

Vilket VM!

Åter till vardagen igen efter ett helt underbart veckoslut uppe i härliga Östersund! Vilka dagar! Å vilket team;-) Kom upp på onsdag kväll och sen gick det i ett kör till söndan. Jag å min teammember gick all in å umgicks i princip dygnet runt, å då brukar det inte bli annat än succé! Så även denna gång. Det var hålligång från tidig morgon till sen kväll!! Tävlingar med miljarders norskar i publiken, Mr Birger och så klart "Hallå publiken-mannen" på dagarna och bravader i det där "lilla" tältet på Stortorget på nätterna. Krogen i fleecetröja, de e grejer de;-)  Enda missödet inträffade första kvällen... Vi var i vårt esse i tältet, hade skojsigt värre när en 2metersman började leta bland våra jackor. Vi gick dit å sa att det var våra jackor och tog dem. Då sliter mannen tag i min jacka å påstår att det är hans jacka! Å jag sliter tillbaka, hade dock inte så mkt att sätta emot på hans 2meter... Han blir förbannad och börjar skrika att det är hans jacka å att jag ska släppa den, men jag håller i såklart för den va ju min! Som tur var så hämtade teammembern vakten som kom dit å frågade hur det stod till å jag sa att han försöker ta min jacka. 2metersmannen blir argare å vakten tar med han bort. Jag skyndar mej å tar på mej jackan för att han ska få se att det är en damstorlek. Efter ett tag kommer vakten tillbaka med mannen som på nytt rycker tag i min jacka å säger att det är hans.. Men hallå, min jacka går inte på dej, din stora man!! Då fattar vakten och tar med mannen igen å ber att få titta på min jacka för att konstatera att det är en damjacka. Varsågod säger jag. Han återkommer å säger att 2metersmannen sagt att det står OS i Turin på hans jacka å det gör det inte på min, så jag får gå. Men 2metersmannen ger sej inte! Jag ser hur han diskuterar vidare med vakterna, så passade vi på att smita hem. Vilken man! Ge sej liksom! Inte mitt fel att han supit bort sin jacka, e han tvungen att ta min?! Nä, usch! Men det var som sagt det enda missödet! Ja, förutom att Sverige inte tog några medaljer då.. Trots vårt ihärdiga hejande! Märks att vi övat mkt på marathon;-) Väl sammansvetsad klack, hehe. Det enda som saknats är dock sömn...

Känner när man kommer tillbaka hit ner att Ösd är nog ganska underbart ändå! Vilket väder vi haft! I fredags på den tävlingsfria dagen så tog vi oss en tur i Badhusparken å på sjön. Strålande sol å minusgrader. Helt grymt! Varm choklad å värme av solen längs muren, de va livet på en pinne de! Så kommer man hit till 5plus å grått överallt.. Inte undra på att folk söderut hatar vintern!!

Ny vecka, nya tag.. Sista veckan på kirurgen nu iaf! Skönt, börjar bli less nu. Nästa vecka väntar seminarievecka och sedan akutmottagningen... Intressant..

Nu när VM avslutats krävs det nya saker att se framemot.. Paris är en av dem! Å så såklart loppen vi ska kuta i vår å sommar.. Men sen har jag å teammembern bokat in nästa stora evenemang, nämligen nästa säsongs världscups-premiär i skidskytte:-) Går av stapeln 3-7december i Östersund. Då blire vi å Mr Birger igen!!!

sol!

Sitter i mitt rum i Uppsala och tittar ut på solen som äntligen hittat hit!!! Härligt!! Ska ta mej ut en sväng och njuta!! Ingen snö dock, men man kan ju inte få allt..

Har spenderat helgen i Dalarna hos bror, svägerska och brorson. Riktigt härligt å komma iväg en sväng!! Men nån sovmorron har det inte direkt blivit me en morronpigg Ville i huset.. Men det gjorde inget! Så roligt å få va faster en hel helg!! Vi har lekt, läst böcker, kollat kort, dansat, kladdat med lera, kollat på korna, åkt snowracer på den lilla is som fanns och skrattat! Mys! Tyvärr är han inte mycket för att kramas, men några har jag snott åt mej;-) Han e ju så go så man vill ju bara kramas hela tiden!!! Har dock misslyckats med å få han å säga faster.. Försökt ett tag nu, men det vill sej inte. Ä-ä e de närmaste han kommer, så de har jag hetat i helgen:-) I lördags var vi faktiskt iväg å pimplade (!) på Siljan. Sörlänning som man blivit hade jag bara lågskor med mej ute på den blöta isen.. Känseln i fötterna försvann ganska fort... Men det var mysigt ändå! Grillade korv å satt å njöt i solen som tittade fram!! Tyvärr inge napp..

Kom tillbaka igår kväll å sitter å försöker skriva PM som ska in nu.. Går sådär. Segt å trist. Ska ge upp nu å ge mej ut!! Skjuta upp saker som må göras, tydligen min nya grej...

På onsdag är det dags för nästa äventyr!! Som jag längtat!! Skidskytte-VM i Östersund! Har suttit å glott på tvn i helgen å haft sån hemlängtan!!!! Verkar va riktigt härlig stämning i stan!! Så onsdag-söndag blire för min del!! Ska bli så roligt!!! Innan dess ska två dagar på kirurgen å ett PM avklaras.. Ska nog gå!