regnregnregnregnregnregnregn

Å va less jag är!!! Efter flera veckor av grått å blött väder med en hel del plusgrader så bröt solen äntligen igenom i lördags!! Det var underbart! Sen dess har temperaturen sjunkit till strax under noll och hoppet tändes att kanske, kanske kan det va slut på skitnovembervädret (härligt ord;-)). Men ack så fel man kan ha! Vaknar idag och öppnar persiennerna och möts av spöregn, fyra plusgrader å grått väder!!!!! Förbannat! Det får bli kojdag idag. Åtminstone till kl 14, då jag måste bege mej ut i skitvädret. Ska jobba kväll ikväll å imorrn kväll.. Regnbyxor på då.

Nu är skolan på paus. Igen. Vi väntar på å få kommentarer på uppsatsen, brukar ju dröja å denna gång verkar inte va nå undantag.. Igår tog vi tag i folkhälsoprojektet och skrev klart det, skönt!!! Så nu är det väl bara att invänta kommentarer. Vore som skönt å få dem snart så man kan rätta till. Denna vecka är sista uppsatsveckan också.. Nästa vecka börjar praktiken. Två veckor på vårdcentral. Ska bli spännande. Ska få återvända till mitt "älskade" Enköping återigen för att spendera dessa veckor... Drygt å pendla dit igen! Men det är ju bara för två veckor, så det får väl gå.

utkast

Idag gjorde vi det! Vi lämnade in första versionen av vår c-uppsats!!! Känns hur bra som helst! Kommer ju få komplettera, men de mesta arbetet är ju gjort! Trodde man inte i början av denna termin direkt.. Å vi kom upp i antalet rekommenderade sidor och antalet artiklar man skulle ha! Hur skönt är inte de då?! Gött!!! Nu må vi bara ta tag i de andra skolprojekten vi lagt åt sidan.. Folkhälsa, etik osv... Men men, efter uppsatsen klarar man allt känns de som!!


Framtiden börjar, som sagt, ordna upp sej! Känns helt rätt å stanna kvar här i vår också! Hemma finns ju alltid kvar. Nu börjar det röra på sej med lägenhet också! Har en på g.. Hoppas hoppas! Tänk att få ha ett eget kök!!! Å slippa irritera sej på att andra inte sköter sej!! I lägenheten kan jag ju bara bli irriterad på mej själv.. ;-) Ska bli helt fantastiskt skönt! Har väl trivts hyfsat bra i korridoren, men nu känns det som om de e dags å bo helt själv!

Fick besök förra helgen!! Av Katten! Efter bombhot, saknat tåg och totalstopp i tågtrafiken ankom hon endast fyra timmar försenad på fredagkvällen. Vilken härlig helg de blev!! Så gött å få umgås ordentligt!


framtiden=check!

Sådär, då börjar det ordna upp sig! Examen närmar sej, som sagt, med stormsteg och ångesten växer i takt med att tiden går.. Men nu börjar det kännas bra faktiskt. Ser framemot framtiden! Plus att jag fått jobb!! Den 20januari börjar jag jobba som sjuksköterska på Akademiska sjukhuset!! Sjukt! Men så otroligt skönt att veta att jag har ett jobb! Heltid fram till sista augusti. Anställningsstopp och allt, så man kanske ska va glad att man fick ett jobb!! Är på en gammal praktikplats också, så jag känner till avdelningen sen innan. Skönt!!! Plus att jag fick extrajobbet jag sökte på kardiologen, så förra veckan började jag jobba som undersköterska på svikt/arytmiavdelningen. Förvirrande, men det blir nog bra. Är ju bara för två månader.

Uppsatsen är på paus. Igen. Får inte så mkt feedback från handledarn, så dår är det inte så lätt å veta vad man ska göra. men vi ligger bra till i tid, så de ska gå! Har istället fått lite extra tid att tentaplugga till fredagens tenta i psykiatri.. Jippie.. Men det blir den sista pluggtentan för min del!! Skön! Ska tenta i november, men det är en allt-vi-läst-om-tenta, så den är typ omöjlig att plugga till.. Har man inte de kunskaperna nu, så kan man inte plugga in dem heller.. Så denna vecka blir den sista nånsin me tentaplugg;-)

Förra helgen spenderades uppe i Skellefteå. Riktigt trevligt å va så långt norrut, tycker jag! Man känner sej som hemma på en endaste gång.

Nä, nu e de väl dags att återvända till böckerna..