regnregnregnregnregnregnregn

Å va less jag är!!! Efter flera veckor av grått å blött väder med en hel del plusgrader så bröt solen äntligen igenom i lördags!! Det var underbart! Sen dess har temperaturen sjunkit till strax under noll och hoppet tändes att kanske, kanske kan det va slut på skitnovembervädret (härligt ord;-)). Men ack så fel man kan ha! Vaknar idag och öppnar persiennerna och möts av spöregn, fyra plusgrader å grått väder!!!!! Förbannat! Det får bli kojdag idag. Åtminstone till kl 14, då jag måste bege mej ut i skitvädret. Ska jobba kväll ikväll å imorrn kväll.. Regnbyxor på då.

Nu är skolan på paus. Igen. Vi väntar på å få kommentarer på uppsatsen, brukar ju dröja å denna gång verkar inte va nå undantag.. Igår tog vi tag i folkhälsoprojektet och skrev klart det, skönt!!! Så nu är det väl bara att invänta kommentarer. Vore som skönt å få dem snart så man kan rätta till. Denna vecka är sista uppsatsveckan också.. Nästa vecka börjar praktiken. Två veckor på vårdcentral. Ska bli spännande. Ska få återvända till mitt "älskade" Enköping återigen för att spendera dessa veckor... Drygt å pendla dit igen! Men det är ju bara för två veckor, så det får väl gå.

Kommentarer
Postat av: Erika

Kom just hem efter att ha skrivit på vårt arbete. Det går verkligen framåt och idag fick vi tag på vår handledare också. Känns bra. Möte på måndag, får se hur det känns efter det. Sen måste jag ju bara hålla med om Skitnovembervädret vi har i Uppsala. Kom just hem efter att ha cyklat i max 15 min. DYBLÖT! Jobba lugnt nu stumpan! Kram

Postat av: Ida Westin

Nu är det snö och jätte mysigt så tycker faktiskt att du ska ta uppdatare lite :) Puss

2008-11-25 @ 21:29:59
Postat av: Erika

Det var länge sedan du skrev det här inlägget och det stämmer ju in så bra att en uppdatering knappt är nödvändig. Inte vädermässigt men...... (hinthint)

2008-12-03 @ 14:19:09
URL: http://erikao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback