Kontraster

Så var påsken avklarad för i år också! En riktigt bra påsk blev det i år! Kanske inte blev så mycket nedgrävning i en snöhög som jag hade önskat, men det va grymt ändå! Spenderade nästan hela påsken ute på vischan i stugan med familjen. Det bästa av allt var förstås att Ville var med!! Han blir så stor! Å sötare å sötare! Inga sovmornar blev det dock med en ettåring i huset, men de va de värt! Jag å pappa tog upp Ville på loftet för lite höghöjds-träningsläger, hehe! Han är så nära att gå, men han törs inte riktigt, så vi satte han i hårdträning. Lite framsteg blev de iaf! Å skratta gjorde han för de mesta! Försökte även få han att säga faster, men med det gick det liiite sämre.. Men de kommer ;-) Annars va påsken fylld med de gamla vanliga, mat å godis... Usch, helt sjukt va man äter! En liten nyhet för i år va att vi skippa pimpeltävligen, till min stora glädje!!! Ser inge nöje me å sitta där på sjön å glo ner i ett hål å vänta på fisk som aldrig nappar! Nä, ska de pimplas, så ska de va vin! Å de va precis va vi pimpla istället, jag å svägerskan! Vi tog oss faktiskt iväg på bonn-styrdänsen! Årets höjdpunkt i byn... Shit pommes, man slutar aldrig att förvånas! Vilka original man kan träffa på! Så himla kul att se! Å mitt i allt så träffade jag på en vilsen stockholmare, hur tusan han nu hade hittat dit, stackarn! De va en trevlig kväll må jag säga! Lite folk, men jag å svägerskan hade de toppen!

Tillbaka till Uppsala å verkligheten.. Plugg, plugg å plugg.. Men nå så grymt härligt väder!!! Helt sjukt! Förra helgen satt man på en is i full vintermundering å nu sitter man på gräsplayan i sommarkläder å svettas! Så skönt! Det stör ju lite i plugget, men de gäller ju å prioritera... Så glad att familjen Studentvägen finns och har utökats! Mkt trevligare att sitta på playan i trevligt sällskap! Till å me grillning hann vi me å helgen också! Grymt mysigt! Å mitt i all sommar var det dags för hockeymatch! Kändes lite fel årstid, men så bra de blev! Äntligen fick MoDo vinna ett guld! Ska ju erkännas att jag från början hejade på Timrå, men men..

Snart Valborg!! Planeringen är i full gång! Å fint besök får vi också! Längtar!! 

SSK-gasque!!

Så var årets sjuksköterskegasque avverkad! Som i fjol så gick den av stapeln på ÖG-nation!

Dagen började redan kl 13.30 med ett litet besök på Studentvägen 22 för tillfixning av håret mitt! Linda va snäll å ställde upp, tack för de! Sen förfest kl 16 inne i stan. Fick en del blickar när vi tågade ner till stan i finklänningar å friserade mitt på dan! Väl på förfesten sprättes champagnen! Ska de va så ska de va!! Å som sej bör så kommer ju fint folk alltid sent.. Men till vår glädje fanns de fördrinkar kvar till oss! Å i år va de till och med med alkohol i! Tidigare år va de nån/några som drack upp alla fördrinkar så alla  inte fick, vilket ledde till att de gjorde endast alkholfria fördrinkar.. Men de personerna har väl antagligen tagit examen nu! Bordplaceringen va fin må jag säga! Jag, Hannah å Elin hamnade me varann! På sittningen var det cirka 180 pers, varav kanske 30 killar.. Så e de å plugga till ssk! Men vi hade kul ändå! Sjöng en massa å åt riktigt god mat! För att inte tala om vinet å snapsen!! Mm!! Middan förflöt i princip utan skandaler.. Lite svinn får man räkna me.. Ett bord braka efter alla ställt sej på de.. Oops! Annars va de okej.

På släppet sen, där alla är välkomna, kom det däremot en hel del killar.. Sjuksköterskegasque-släppet är ett av de populäraste släppet bland teknologer.. Undrar varför? ;-) Till min stora glädje dök även Johan å Ejan upp!! De va på g må jag säga! Efter att mina fötter protesterat mot de allt annat än sköna skorna, så tog Johan å Ejan med sig skorna ut på dansgolvet å lät dem få en tur! Hehe!

Kvällen fick en finfin avslutning! Jag, Johan å Ejan hade sällskap hem. Många tokigheter som avverkades på vägen hem till Studentvägen!! Surrings, sneddings å, så klart, extra varv i rondellen! Fick eskort ända till dörrn! Grymt tyckte jag, mindre grymt tyckte de i mitt hus som fick sej en fin påringning av Johan mitt i natten... Å Ejan så till att vi tänkte på kungen me.. Idag när jag kom hem från skolan stod ett "kuvert" som brevbäraren lagt ut ur postlådan som va adresserat till Kungen, Slottet, Stöckhölm...

Riktigt trevlig kväll må jag säga att vi hade!! Överträffde alla förväntningar, som va lågt inställda efter fjolåret.. Så roligt att gå ut sådär me klassen också!! De va vissa som va gladare än andra om man säger så.. Hehe, riktigt kul å se hur vissa skämdes litegranna idag! ;-)

image3