Tomt..

Ännu en vecka är lagd bakom oss.. Går ruskigt fort nu!!! Har haft en finfin helg må jag säga! Slog upp portarna till Holiday Roosen Inn igen för säsongen!!;-) Denna gång hade jag bara en gäst, men trevligt värre var de! Fiska upp gästen på stan efter praktiken på fredag och lämnade av vid tåget i eftermiddags. Så nu ekar det tomt här.. Trist. Men men, de ska väl förhoppningsvis inte dröja alltför länge innan hotellet öppnar igen;-)

Igår tog vi oss iaf ut på lite kalas i sällskap me andra hotellägarn på Studentvägen. Grymt va de! Nu är öl-drickar-träningen igång inför Prag! Härligt.

Fick en liten släng av hemlängtan när jag lämnade av vid tåget idag.. Ville också hoppa på tåget mot Östersund!! Istället sitter man här nere i södern i spöregn... Huvva!! Ser ut att dröja ett tag innan jag kan åka hem nästa gång, tyvärr.. De lär väl re sej hoppas jag..

Tillbaka igen..

Usch, skäms på mej va bloggen varit dåligt uppdaterad!! Bättring utlovas!

Nu är jag i alla fall tillbaka i vardan igen.. Varit i Uppsala i en vecka och börjat min fjärde termin här.. Shit, va fort de går! Har startat min praktik på geriaktriken på Akademiska sjukhuset. Känns bra och spännande! Men det var full fart på en gång kan jag säga! Får göra mycket och lära mej en massa! Så jag är nöjd med min placering. Dock mindre nöjd med de extremt tidiga mornar som det innebär.. Men men, de e bara å vänja dej, de e väl de här tiderna man kommer å ha tills man blir pensionär.. Huvva!

Sommaren va grym må jag säga!! Så skönt å få va hemma hela sommaren! Trivs väldigt bra där! Har jobbat lite väl mkt känns de som.. En del saker man missat å göra i sommar. Men en hel del tok har jag hunnit me iaf!

* Tokmyst i stugan ett par gånger! Badat massa, kollat på staffett,  druckit vin, sovit i skogen utan el, snackat en massa skit och bara varit!!

*Hunnit me å varit på min första Årets Näck-tävling i Hackås! Hehe!

*Varit på en obligatorisk bilbingo på Vitgården, utan att vinna förstås..

*Fått gå på en äkta styrdäns å dansat till mina barndomsidoler ;-)

*Njutit av en dagstur i fjällen me världens bästa Johan! Tur me vädret hade vi också!

*Picknickat me grym utsikt!

*Lekt turist me Carro ;-)

*Yrat å ståkat en hel del

*Så klart varit en massa faster!!

*Varit på grym middagsbjudning hos Johanna!

*Kräftskiva i Lit me brudarna! Vi gjorde de i år igen, riktigt grymt!!!

*Varit en snabbis till Höga Kusten me farbror å farmor!

*Spenderat ett par dagar i Falkenberg. Hann me Liseberg, GeKås i Ullared, picknick i solnedgång på stranden och shopping i Göteborg.

*Busat en massa me tjejerna!!

Helnöjd med årets sommar faktiskt!! Men ser också fram emot hösten!! Gillar hösten! Så himla fint å skönt ute å mysigt att va inne å få tända ljus å bara va!! Som det ser ut nu så kommer det att bli en rolig termin att se fram emot också. 10 veckors praktik på två olika ställen och sen 10 veckor me två intressanta kurser. Å så så klart Prag-resan!! Det blir nåt de!! Så det är med andra ord en nöjd tjej som är tillbaka i vardan igen;-)


Midsommar i Vigge

Fin utsikt

Förberett för kräftskiva!!

Så klart världens sötaste unge i rabatten;-)

Finpicknick på stranden i Falkenberg