Lägesrapport

Tiden rullar på. Snabbt. På måndag är det redan juni och den första sommarmånaden. Härligt är det i alla fall!! Det är grönt och vackert och luktar otroligt gott ute nu! Kommer på mej själv att småle åt allt vackert när jag cyklar till och från jobbet.


Östersundstrippen va precis så bra som jag hade hoppats! Hann med allt jag skulle! Vila och kalas och kvalitétstid! Min käre bror fyllde 30 så då stod maskerad med kändistema på schemat. Alla hade fått en kategori att välj ur. Jag fick kungligheter. En riktigt rolig fest må jag säga! Alla hade verkligen gått in för det och klätt ut sig till både det ena och andra! Jag, mor och far hade även gjort en sång som vi framförde.. Gick fint faktiskt. Roligt att få göra något. På nattakröken efter kalaset bar det av till fjälls för min del.. Underbart! Shit vad vackert det är i Jämtland ändå! Känns som om man varit hemmablind under alla år man bott där och inte tagit sig för att åka och njuta av naturen. Är i alla fall tacksam att jag fick möjligheten att göra det nu. Efter fem helt fantastiska dagar bar det av tillbaka till Uppsala igen.. Å hör och häpna, SJ var i tid BÅDE på upp- och nervägen!!! Man slutar inte att förvånas;-) På nervägen så somnade jag till och vaknade av att grannen hade somnat mot min axel.. Kul man kan hjälpa till, eller?;-)

Mycket på schemat framöver nu.. Till helgen ska vi ha reunion här i Uppsala! Vi ska träffas några som pluggade tillsammans. Det ska bli så himla skoj att få träffas igen!!! Har mkt att ta igen känns det som! Sen blir det ett till besök i början av nästa vecka.. Underbart!! I mitten på juni blir det även en flytt för min del.. Måste byta lägenhet, tyvärr. Men det ska väl gå det med. Sen blir de en hel del jobb.. Hatar besparingar!!!!! Nu måste vi gå en kort på alla kvällspass hela sommaren.. Jag som tycker det är jobbigt som det är nu.. Jaja, det är väl bara å stoppa huvet i sanden och jobba på och hoppas man orkar.


25 bast..

Så var man vuxen då. 25 år. Nu finns det ingen ursäkt eller undanflykt längre. Känns ändå helt okej. Inget kan ändå mäta sig med ångesten jag hade när jag skulle fylla 20;-) Hehe, de va illa. Min 25årsdag firades på allra bästaste sätt! Hotellweekend i Sundsvall med tre härliga barndomsvänner! Underbart! Helt fantastiskt så skoj! Hotellfrukost, shopping, finmiddag, skitsnack å Uno..  TACK ska ni ha!

Har haft det bra sen sist i alla fall.. Har haft hotellet öppet ett par gånger med trevliga gäster varje gång. Valborg har passerat. Jobbade, så klart.. Hann iaf med och fira Kvalborg och känna av liiite stämning på Valborg innan jag klev på kvällspasset på jobbet. Shit så mkt liv å rörelse det är i stan!


På torsdag får jag äntligen åka till Östersund!!! Känns som om de va längesen! Har lyckats bli ledig FEM dagar på raken!!! Helt fantastiskt! Då blire vila och kalas..