Impulsshopping...

Idag har jag haft min lediga dag efter en minst sagt intensiv helg på jobbet.. Man kan ju undra om det verkligen är på en rehabavdelning man jobbar... Har iaf skickat fem patienter på op på två veckor, varav två i helgen. Shit, va snärjigt det blev att få allt klart innan de fick åka.. De e tungt just nu. Känns verkligen behövligt med semester. TRE arbetspass kvar.. Det borde man väl överleva va?

Idag har varit en riktigt bra dag! Jag å Andréa tog en heldag i shoppingens tecken. Dyrt att vara ledig;-) Startade på IKEA tillsammans med alla andra barnfamiljer i hela Uppsala med omnejd.. Ska även tilläggas att ingen av ungarna var på sitt allra bästaste solskenshumör.. Shit alltså. Det var folk och köer till förbannelse. Men vi trixade oss igenom båda våningar och fick i oss lite mat. Helt okej. Sen var det COOP Forums tur. Där finns det mer än tror;-) Hittade det som fattades från vårt IKEAbesök. Sen tog vi en sväng in på Expert.. Det var där det hände.. Jag impulsköpte en digitalkamera! De ni! Har ju iofs velat köpa en ny länge, men hade kanske inte planerat att bara köpa en sådär.. Men jag såg en knallrosa kamera och blev kär;-) Så nu ligger den på laddning. Hehe. Sen gick vi på Barnens Hus för att hämta ut Andréas barnvagn. Snygg modell må jag säga. Skogsgrön. Tyvärr va bruksanvisningen slut och jag blev orolig över hur vi skulle kunna vika ihop den för att få in den i bilen. Teknik och barnvagnar är inte min grej direkt. Men men, den gick in i bagageluckan i combin utan problem;-) Inte många veckor kvar nu innan han/hon kommer ut! Dagen avslutades med en sallad på Gränby Centrum. En heldag! Trevligt!

På torsdag bär det i alla fall äntligen av norröver!! Nu längtar jag! Vill åka hem och vila och njuta av min första, riktiga semester! Betald semester dessutom! Inte dumt! Känns som om jag förtjänat den! Har redan jobbat ett halvår. Alla sa att det första halvåret skulle va de värsta. Hoppas verkligen att det värsta är över nu...

Till helgen är det stråket hemma också. Planerade in semestern bra må jag säga;-) Lär väl bli ett eller annat besök där antar jag.. Ska även hinna med en del stugbesök och en massa mys;-) Längtar.. Snart så.