Sommar!

Har haft en sån där härlig sommarhelg. Var ledig och styrde kosan norröver. Möttes på flyget av en picknick i myggnästet Rödön. Mysigt! Fast efter typ miljarders bett så tänkte vi om och satt oss i bilen istället. Härligt hur som! Sen väntade lite vin på bron med päronen!. Så underbart väder! Dan efter väntade bad och sol på Andersön. Så lugnt och skönt! Avslappande! Å så fint det är i Jämtland egentligen! Man märker det mer å mer när man inte är hemma så ofta. På kvällen var det grilldags hemma innan det var dags för utgång på Marité. Riktigt somrigt! Uteservering och en del bekanta ansikten. Skoj! Söndagen bjöd på besöktime. Farmor och Ville fick ett besök. Shit, han blir så stor! Innan planet sen lyfte tillbaka till södern så köpte vi med oss lunch och hade en supermysig picknick i lugn och ro nere vid vattnet! Härligt! Verkligen en kanonhelg! Känns som om jag hunnit med allt man ska göra på en sommar på en helg! Känner mig så glad och tacksam!

Nu är det bara fyra arbetsveckor kvar till semestern... Hoppas de går fort. Har iaf en liten resa inplanerad i mitten av dessa veckor, så det blir något att längta till allra först;-)

Nytt!

En liten snabb lägesrapport. Är nyinflyttad. I lördags gick flyttlasset från de fashionabla delarna av Uppsala tillbaka till mitt gamla hood..;-) Har fått tag i en lägenhet tre hus bort från där jag bodde förut i tre år. Jättefin och fräsch lägenhet byggd -03-04. Tvättmaskin och diskmaskin! Lyx! En etta med bardisk! Å här får jag bo i ett å ett halvt år. Känns riktigt skönt må jag säga. Flytten gick väldans smärtfritt! Finns nämligen hiss i detta hus. Har aldrig genomfört en flytt åt mej själv eller någon annan med en hiss. Alltid varit högst upp utan hiss.. Så nu att bara kunna lassa in alla kartonger i hissen var ju lätt som en plätt! Nice!

Annars så är det en dryg månad tills jag får semester... Jo tack du. Känns på ett sätt skönt att ha allt sitt kvar, men de e riktigt länge dit. Har iaf bokat en hemresa, så det är nåt att se framemot!

Premiär

Vilken helg det har varit! Jag har haft premiär. Jag har tältat! Asfaltsbarnet nummer ett har nu äntligen fått varit ute och sovit i tält för första gången. (Om man inte räknar de gånger vi sov i tält på baksidan när vi var små;-) ) Å hör och häpna, jag tyckte faktiskt om det! Vi åkte norröver en liten bit och hittade en mysig liten glänta en bit från vägen. Klev ur bilen och möttes av myggsvärmar utan dess like.. Men men, de hör väl till.. Vi fick upp tältet i alla fall. Jag tappade inte ens tålamodet;-) Sen var det myggpassning för fulla muggar! Innertältet var stängt hela tiden och fick bara öppnas under korta perioder och under noga passning;-) Det gav iaf resultat och vi hade faktiskt inga mygg inne! Middagen tillagades på gaskök. Härligt att vara ute sådär. Men sen sjönk temperaturen drastiskt under natten.. Underställ och mössa på kan jag säga. Hade nästan varit på noll inne i stan under natten. Svensk sommar.. Men ändå mysigt när regnet smattrade på tältduken. Så, min första tältning blev helt klart godkänd och jag skulle inte ha något emot att göra det igen!

Vår reunion som vi hade här i Uppsala förra helgen var jättebra! Så kul att få träffas igen allihopa! Vädret var helt fantastiskt! Picknick i Stadsparken, glass vid ån och solning. Kan inte bli annat än bra! Trist bara att vi bor så långt ifrån varandra.. Va iaf grymt skoj att få träffas igen!

Nu kommer flytten allt närmare.. På söndag smäller det. Så nu är packångesten i full gång. Ska börja idag tänkte jag. Men så fastnade jag här.. Ska snart ner på stan och äta lunch. Får packa senare;-)