vinter!!

Jag gillar verkligen vintern!! Trodde aldrig jag skulle säga de, men jag gillar verkligen den årstiden. Trist bara att vi inte har nån vinter i Uppsala.. Det här räknas för mej inte som vinter. Is och spårigt varvat med slask och regn.. Å grått, grått. grått.. Deprimerande så de förslår. Så därför är jag så glad att jag fått mej en dos riktig vinter!! Är nyligen hemkommen efter en helt fantastisk vinterhelg i kära Östersund! -16grader och oavbrutet snöfall i tre dagar! Blåmärken efter skridskotur på isen med underbara Katten. Träningsvärk efter längdskidturer i djupsnö. Fikatur me Johanna, Karin och Ville (som jag förövrigt är ganska populär hos just nu!).Trevligt sällskap å roliga upptåg och champanch... Underbart! Fick tyvärr inte se solen, men man kan inte få allt!  Men efter såna här underbara helger i vinterland så undrar jag alltid om jag gör rätt som bor kvar här i södern.. Trivs väldans bra här, men vi har inte vinter.. Å andra sidan har vi en helt fantastisk vår här som Östersund inte kommer i närheten av.. Svåra beslut.

Hann även med en reunion med Team Lodis. Shit va de e roligt att träffas!! Allför sällan som vi samlade alla tre! Så många tokiga och roliga minnen med dessa två tjejer! Att kvällen sen kröntes med ett avslöjande av rang gjorde inte saken sämre! Grattis säger jag bara!!

Ny jobbvecka. Ikväll va de tungt må jag säga.. Mkt att göra å känns som om man glömt hälften. På fredag är jag själv för första gången.. Håll en tumme är ni snälla!