bakslag..

Våren har åkt på ett bakslag här i Uppsala.. Snö och minusgrader varvat med plusgrader och slask. Men men, det gör bara att det bli ännu härligare när våren väl kommer för att stanna! Snart så..

Annars rullar det på. Haft en riktigt lugn och skön helg. Gårdagen spenderades på relaxavdelningen på Fyrishov. Bubbelpool och ångbastu. Härligt! Tog mej en tur i vattenrutschbanan också.. Måste ju passa på;-) Blev så avslappnad efter relaxen att jag va tvungen att ta mej en timmes tupplur på soffan.. Sen var det kalasdags. Är ju så att man börjar bli orolig för sej själv.. Var på två kalas och var ändå hemma före midnatt. Börjar man bli gammal kanske? Jaja, roligt var det iaf. Skönt att vakna imorse pigg och fräsch!

Ser framemot nästa vecka.. På torsdag åker jag till Umeå för första gången. Är väl på tiden. Ska bli rikitgt skoj! Ledig tre dagar, så de passar ju perfekt.

Inte så mycket mer vettigt att säga.

våren!!

Våren har börjat göra sig påmind här i Uppsala!! Solen har börjat kika fram efter massa månaders frånvaro! Så härligt! I förrgår premiärade vi. Första fikan utomhus på Fågelsången är avverkad! Grymt härligt!! Massa människor som tinar fram efter vintern. Underbart! Det bara spritter i kroppen av alla vårkänslor..

Har varit mkt roligt den senaste tiden.. Har avverkat en till premiär. Åkte på min livs första Finlandskryssning för ett par veckor sen.. Var en upplevelse kan jag säga. hade en hel del fördomar innan och var tveksam om jag verkligen skulle följa med. Många fördomar stämde in.. Men vi hade riktigt roligt och det är ju det som är huvudsaken. Allt förflöt som de skulle fram tills 15minuter innan vi skulle vara i hamn. Då gick strömmen och det blev kolsvart på hela båten.. Läskigt. Men det ordnade upp sej och vi kom i hamn en halvtimme sent.

Helgen efter kryssingen var det dags för nästa kalas.. Tätt nu. Då bar det först av till Skövde och pensionat Oscars-Annersa som ligger placerat i den finare delen af Sköfvde..;-). Väldans bra pensionat må jag säga! Trevligt folk, bra omhändertagande! Dit kommer jag gärna åter. Dan efter for jag och pensionatägarna vidare mot nya äventyr i Jönköping. Där skulle det kalasas ut en lägenhet och vi ställde upp, så klart. Riktigt skoj och trevligt sällskap! Roligt att få träffas och umgås ordentligt! Att vi sen fick sova på hotell gjorde inte det hela sämre! Gött! Blev en trevlig kväll med roliga upptåg och god bål... Å hotellfrukosten dan efter gick inte av för hackor;-) Tack!

Nu står jag inför ännu en jobbhelg.. Hoppas den går fort. Har iaf fått vara ledig två hela vardagar inför denna helg!! Vilken lyx! Så nu är jag iaf ganska utvilad inför utmaningen! Har sovit som en tok;-)

Finns mkt skoj att se framemot också.. Besök, resa och hemfärd! Känner på mej att denna vår kommer bli toppen!!

äntligen söndag!

Sådär ja! Då har jag jobbat ännu en helg. Å både jag å patienterna har överlevt! Gott betyg känns de som;-) Går hyfsat att jobba själv. Men det är olika dagar. Vissa dagar undrar jag vad jag gett mej in på och funderar på vilka andra jobb som skulle kunna funka. Andra dagar känns det ganska bra och jag känner att jag kommer klara det. Men det varierar väldigt. Ska väl vara så från början, men jag är ganska otålig och vill kunna allt på en gång. Har gjort första månaden och den har gått väldans fort.

Förra helgen så hade vi återigen reunion med team Lodis. Tätt på given nu! Men väldigt roligt! Så mycket skratt! Att kvällen sen avslutades med att en av oss (inte jag;-)) låste in nycklarna i bilen medan den var igång lockade fram ännu mer skratt!

Denna helg har HRI-Luthagen Edition haft öppet. Har väl dock inte varit världens bästa värdinna med tanke på att jag börjat jobba 06.45 och velat släcka lampan kl 22 om kvällarna.. Har som tur haft världens bästa gäst som varit med på noterna!

Idag är det födelsedagskalas hemma i Östersund. Med Pippi-tema dessutom. Å här sitter jag långt därifrån.. Trist. Vill också gå på kalas!