Dags att damma av...

... den här gamla bloggen.. Var ett väldans långt tag sen.

Här rullar väl allt på. Sedan sist så har lille Sigge kommit in våra liv! Denne underbart härlige lille kille föddes 31/8 och är supersöt!! Det är inte utan att det rycker till i livmodern när man håller i honom. Börjar bli bäbissugen nu.. Kanske har med åldern att göra. Eller nåt.

Jobbar på på jobbet.. Är olika olika dagar. Vissa dar är helt ok och jag kan nästan förstå varför jag pluggade till sjuksyrra, medan man andra dar förbannar sej själv hur man kunde så himla dum som inte valde att plugga typ ekonomi.. Har i alla fall precis fått besked att jag numera är fast anställd! Känns, trots allt, rätt så bra. Nu vet jag att jag har ett jobb. Allttid skönt i dessa kristider. När man sen läser att "sjuksköterskorna måste vara beredda på att inte få de utlovade 2% i löneökning som vi kom överens om i strejken då landstingen går back" blir man ju bara trött.. Dessa ord uttalades för övrigt av en man som fick en 42%ig löneökning sedan han blev chef på SKL. Hur mycket ska vi måsta vara beredda att offra? Vi går redan på knäna på grund av de nedskärningarna som är gjorda. Vi måste hela tiden vara "beredda på att offra något". "Vi ökar patientantalet, men drar ner på personal, så ni måste vara beredda på att jobba hårdare" Varför? Dra ner på chefslönerna istället!!! Det där var den bittra delen i detta blogginlägg.. Sorry, men alla må få va bitter ibland.

Har haft en jobbig höst faktiskt. Är medveten om att jag inte varit den bästa vännen. Har varit alldeles för upptagen med mej själv.. Ber om ursäkt. Nu känns det som om saker och ting har vänt och jag ser framåt med glädje igen!

Sitter i en alldeles tom liten lägenhet.. Besöket åkte för ett par timmar sen. Känns tomt och trist.. Vi har haft en trevlig och avslappnad helg tillsammans. Gött. Men, nästa helg fylls det upp igen! Då kommer nämligen brudarna hit!!! Alldeles för längesen vi sågs!! Ska bli toppenmysigt!!!