Midsommar!!

Så var midsommar över för denna gång! Må säga att det var den bästa på ett tag! Vigge stod på schemat! Efter en rekordsnabb handling på Willys en kvart innan de stängde så for vi iväg på torsdag kvällen! Ljust å fint var det! Kvällen spenderades med film å snack! Fick sen sova i en våningssäng! Hur länge sen va inte de?! Helt klart underskattat! På självaste midsommarafton så hann vi med en hel del! En tur till Svensta för att handla de vi glömt av bara farten i stan. Där kunde vi även skåda vad som måste vara den längsta rulltårta som gjorts!! Fint inlindad i aluminiumfolie i solgasset... Där fanns även hur många dragspel som helst att beskåda och lyssna till... "Jämtland är bra, men Svensta är bäst", denna strof om å om igen... Satt som ett smäck hela helgen. Sen blev de hem till byn igen för kubbspel!  Det obligatoriska doppet i Storsjön  blev av. När man väl förlorat känseln i benen så var det riktigt behagligt faktiskt! Sen fick vi  besök av två små granntjejer som ville vara med å binda midsommarkrans! Roligt! Vi fick till en varsin krans till slut! Kan ju konstatera att den estetiska ådran inte blir bättre med åren...  Efter ett tag kom engångsgrillarna fram! Men vi må ha fått tag på de sämsta!! Sluta med att vi fick steka köttet å göra grönsakerna i ugnen, men så gott som det blev!!! Kvällen fortsatte med snack å skoj!! Å så en kubbmatch på nattakröken!!

Dan efter så styrde jag min kosa mot stugan å årets första surströmming!! Gott!! Ville kom å förgyllde vår kväll!! Han har börjat dansa!! Såå sött!!!! Blev ännu ett dopp i sjön innan helgen var slut!

En riktig sommarhelg som man kan leva länge på!!!


Tillbaka i hooden...

Känns som om de e på sin plats med en liten uppdatering..

*Stockholm Marathon blev precis så bra som ifjol, om inte lite bättre! Mer rutin å förstärkning i klacken gjorde susen;-)

*En liten dagstur till Åland hanns med innan Uppsala lämnades för terminen.

* "Hemma" i Östersund igen för att spendera sommaren. Känns bra. Hooden e sig likt!

*Har börjat jobba,  inge mer sommarlov med andra ord.. Men men, de rer sej

*Årets första Marité = check på den! Tre tappra själar på förfest med sång, en hel del remixar å så otroligt mkt skoj! Blev dock ensam in av trion på Marité ;-)

*Plantsättning har det blivit med! En intressant upplevelse ute i skogarna i södra Jämtland... Mygg å mygg till förbannelse.. Även två renar kunde vi se.

*En massa faster-tid har det blivit!! Ville har blivit så stor!! Sommarens projekt blir att öva han att säga faster..

*En dagstur till Brånan med farmor å Lillkussen genomfördes förra veckan. Så roligt! Alla barndomsminnen kom tillbaka!!

*Midsommar står på agendan närmast. Blir en härlig kvartett som styr kosan mot Vigge. Hoppas på badväder!

Det var väl det.. Ser framemot en mkt härligt sommar! Å allt bus med tjejerna, bara alla kunde ta å pallra sej hem!! (Ja, de va en pik till dej, carro!;-))

SOMMARLOV!

Äntligen!!! Sommarlovet är här!! Shit, vad fort det går!! Ännu en termin lagd till handlingarna, den tredje.. Är nu halvvägs genom utbildningen. Hmm.. Tentan i fredags var svår.. Men vi får se hur de gick. Resultat om 3 veckor. Tentafesten var riktigt skoj! Blev längre än i fjol iaf;-) Men så otroligt mkt folk ute! Alla i klassen kom inte in.. Sista kvällen med gänget innan sommaren.

Helgen har varit otroligt skön!! Sommarvädret kom lagom när den sista meningen på tentan var avklarad!! Varit på Vaksala torg å kollat på beachvolleyboll-turnering lördag och finalerna idag! Riktigt skoj och otroligt bra stämning! Fick en liten bränna.. Dock en sned sådan då vi satt endast me högra sidan åt solen.. Fick ta mej lite playa-tid idag med en ej fulltalig familjen Studentvägen (som för övrigt inte fått sommarlov än ;-)) för att jämna ut brännan!!

På lördag smäller det äntligen!!! Återigen dags att samla ihop oss! Stockholm marathon står på schemat!! Som vi sett framemot detta!! Men de e klart, vi har ju en del att leva upp till sen fjolåret...  Hoppas våra adepter sköter sig lika bra som ifjol!!!

 

Klassen i Ekonomikumparken.