SOMMARLOV!

Äntligen!!! Sommarlovet är här!! Shit, vad fort det går!! Ännu en termin lagd till handlingarna, den tredje.. Är nu halvvägs genom utbildningen. Hmm.. Tentan i fredags var svår.. Men vi får se hur de gick. Resultat om 3 veckor. Tentafesten var riktigt skoj! Blev längre än i fjol iaf;-) Men så otroligt mkt folk ute! Alla i klassen kom inte in.. Sista kvällen med gänget innan sommaren.

Helgen har varit otroligt skön!! Sommarvädret kom lagom när den sista meningen på tentan var avklarad!! Varit på Vaksala torg å kollat på beachvolleyboll-turnering lördag och finalerna idag! Riktigt skoj och otroligt bra stämning! Fick en liten bränna.. Dock en sned sådan då vi satt endast me högra sidan åt solen.. Fick ta mej lite playa-tid idag med en ej fulltalig familjen Studentvägen (som för övrigt inte fått sommarlov än ;-)) för att jämna ut brännan!!

På lördag smäller det äntligen!!! Återigen dags att samla ihop oss! Stockholm marathon står på schemat!! Som vi sett framemot detta!! Men de e klart, vi har ju en del att leva upp till sen fjolåret...  Hoppas våra adepter sköter sig lika bra som ifjol!!!

 

Klassen i Ekonomikumparken.

Kommentarer
Postat av: Carro

mmm, sommarlov... Har lite kvar att avklara innan det är min tur men sen så! Då är det bara ännu lite mer att klara av innan jag dyker hemåt till sommaren med er! Men först, ses på lördag...Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback