utkast

Idag gjorde vi det! Vi lämnade in första versionen av vår c-uppsats!!! Känns hur bra som helst! Kommer ju få komplettera, men de mesta arbetet är ju gjort! Trodde man inte i början av denna termin direkt.. Å vi kom upp i antalet rekommenderade sidor och antalet artiklar man skulle ha! Hur skönt är inte de då?! Gött!!! Nu må vi bara ta tag i de andra skolprojekten vi lagt åt sidan.. Folkhälsa, etik osv... Men men, efter uppsatsen klarar man allt känns de som!!


Framtiden börjar, som sagt, ordna upp sej! Känns helt rätt å stanna kvar här i vår också! Hemma finns ju alltid kvar. Nu börjar det röra på sej med lägenhet också! Har en på g.. Hoppas hoppas! Tänk att få ha ett eget kök!!! Å slippa irritera sej på att andra inte sköter sej!! I lägenheten kan jag ju bara bli irriterad på mej själv.. ;-) Ska bli helt fantastiskt skönt! Har väl trivts hyfsat bra i korridoren, men nu känns det som om de e dags å bo helt själv!

Fick besök förra helgen!! Av Katten! Efter bombhot, saknat tåg och totalstopp i tågtrafiken ankom hon endast fyra timmar försenad på fredagkvällen. Vilken härlig helg de blev!! Så gött å få umgås ordentligt!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Underbart! Duktiga ni har varit, nu är du snart klar, med allt!

Postat av: Erika

Men ni är väl grymlansch duktiga ni! =) Skönt att ha lämnat in det! Även om det kan komma kompletteringar, så har ni ju ändå gjort jobbet klart. Då får ni ju i så fall veta vad ni behöver ändra eller så. Men det är nog helt galegant det där!!! =) Grattis till ett steg närmare slutmålet! Puss

2008-11-13 @ 22:38:37
URL: http://erikao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback