snart "lov"!

Shit va tiden går fort.. Redan i slutet av maj! Den här våren har rusat fram i alldeles för snabbt tempo! Min sista vår som student i Uppsala.. Som vanligt i slutet av terminen hopar sej allt man skjutit upp.. Att man aldrig lär sej! Just nu är det projektplanen inför höstens C-uppsats som spökar. Tar sån tid!! Känns som man famlar fram, för ingen verkar veta hur man ska göra. Får välan se hur de går.

På onsdag är det dags för sista skoldagen!! Redovisning och nån uppföljning. Skönt!! Tyvärr ligger projektplanen utom schemat, men målet är att lämna in i slutet av veckan ialla fall. Sen väntar en vecka i Bulgarien!!!! Skönt sätt å börja sommaren på! Hoppas på finväder!

Städade ikväll och förundrades över hur mycket damm som egentligen ryms i ett rum på 18 kvadrat. Shit alltså! Fick iaf bukt me dammråtterna tillslut å nu e de så rent å fint så;-).

Ha de!

Kommentarer
Postat av: Erika

Mmmm, det finns två stora funderingar här i livet... Vart allt damm kommer ifrån och hur mkt snor som egentligen kan produceras i en liten förkyld näsa. Vart förvarar man allt... Just nu håller jag mig till dammråttsproblemet, men ska försöka få bukt på det ikväll. Ha så skoj ikväll! Puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback