regn igen...

Ja, den här bloggen uppdateras så sällan så de e ju skamligt egentligen.. Sen förra regninlägget har det hänt en del. Vi fick vinter!!! Full vinter med en hel massa snö, kallgrader, snökaos i trafiken med en massa inställda bussar å nästan orkanvindar. Men så härligt det var!!! Man mötte folk på gatorna med pulkor efter sej, inte bara barn som va glada över snön!! Men, underbart är kort.. På en (!) dag tinade all snö bort och nu är vi återigen tillbaka i gråvädret med regn å slask. Förbannat!!! Så tittar man på skidksyttesändningarna från Östersund och ser hur mkt snö de har där blir man ju inte lite avundsjuk... Hoppas bara att snön där håller i sig till jul!!

Har nu avslutat min praktik på Enköpings vårdcentral. Skönt att slippa åka buss nå mer!! Har väl varit en helt okej praktik.. Lite långtråkig, men men. Nu väntar praktikseminarier, besök på ambulansen, opponering på uppsatsen och praktisk examination innan jullovet kan ta sin början. Det blir nästan tre veckor härlig ledighet!!!

I helgen blir de en riktigt tv-helg! Ska följa tv-sändningarna från Östersund slaviskt!!! Skulle varit där... Ett kalas å en fruktalladskväll ska hinnas med också!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Snön och skidskyttet live får klara sig utan oss, men snart min vän är vi åtminstone tillbaka till snön igen! Äntligen...

Postat av: Johanna

Vi syns när du kommer hem :)

2008-12-12 @ 20:01:04
URL: http://johannaa86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback