Termin 6...

Så. Idag började skolan igen. För SISTA gången... Lite panik smög sej på när de hälsade oss välkomna genom att informera om examen och vilka specialistutbildningar som finns. Men det är så det är. Den 16 januari 2009 tar jag min examen och då är det dags att börja jobba. Får se till att denna termin blir nåt alldeles extra! Framtiden och alla beslut får växa fram känns det som.

Känns på ett sätt skönt att va tillbaka i vardan. Nu har alla kommit tillbaka från sommarledigheten och Uppsala myllrar av folk igen! Korridoren har fyllts på med tre nya tillskott. Blir nog fint de här!

Sommaren var verkligen underbar! Så skönt å få va hemma med alla andra sommarfirare! De där två veckors ledighet gick fort förbi, men de va skönt! Hann me en tripp till Valsjöbyn me brudarna! Å jag fick äntligen sätta en fot i Norge;-) Pinsamt att säga att man aldrig varit i Norge, men nu har jag ju det! Mysigt var det i alla fall! Årets krätfskiva hanns också med. Blev en ganska lugn sådan, men mycket trevligt! Pensionärer som vi blivit;-) Hann me en del faster-tid också! Nu kan han nästan säga Jonna;-) Nonna, säger han. Close enough, säger jag!

Igår genomfördes projektet som pågått sedan i våras.. Vi sprang Tjejmilen. Va tveksamt in i det sista vilka som skulle komma till start. Jag blev "frisk" från en veckas dunderförkylning i torsdags, en var skadad och två andra förkylda. Så vi blev 3 av 6 som kom till start. Å i mål tog vi oss allihopa! Sprang hela vägen och nådde på så sätt mitt mål! Så skönt när det var över! Kul var det också! Repris nästa år kanske? Mr Bögers vänner;-)

Nä, nu e de dags å ta mej till kvällskursen som jag i ett svagt ögonblick anmälde mej till..

Kommentarer
Postat av: Carro

Vi var ju grymma! Svosch sa det då vi sprang...

2008-09-01 @ 17:20:01
Postat av: Erika

Ja, då var vi igång igen då frugan. En termin minus två dagar kvar... Vi får se till att göra det vi inte hunnit med nu i höst! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback