Alperna!

Shit, vilken resa jag gjort! Hamnar lätt i topp på resor totalt! En veckas skidåkning/skidskola i franska Alperna! Hur bra som helst! Bussresa tur å retur, som värsta sällskapsresan:-) Gick hur bra som helst. Tror jag sov de flesta av de 36timmar som bussresan tog. Skönt, behövde nog sova. Vi kollade film å snacka hela vägen. Självklart visades Snowroller på bussen;-) På natten gjordes bussen om till liggbuss, så vi sov gott hela natten. Sen fylldes veckan av skidåkning! Åkte off pist, puckelpist, skicross, halfpipe, skogsbanor och svarta pister;-) Åkte på ställen jag aldrig trodde jag skulle göra! Så skoj! Hade en rolig lärare, en 60-årig gråhårig man som såg ut som om han va född på berget! Lite halvknackig engelska, men de gick. Fick uppleva mkt skoj! Bland annat hur en fransman försökte sätta på sig skidorna bakochfram, hur samma fransman sista dan på skidskolan körde in i ett träd för att bromsa farten samt hur Jean-Baptiste fick imma på glasögonen och ramla ner i ett hål;-) Har aldrig skrattat så mkt!!! På kvällarna umgicks vi med alla roliga människor som bodde på centret. Vi delade rum med en läkare å en skolsköterska. Alla vi åkte med var så öppna och trevliga! Hann med några after ski, samt en barrrunda. Annars blev de tidiga kvällar och tidiga mornar! Underbart! Å vilken mat sen! Buffé lunch och middag OCH ost- och glassbuffé efter varje måltid! Kan inte bli bättre! Superbra ordnat allting! Kommer definitivt åka med samma bolag igen nästa år! Allt ingick och allt var bra ordnat! Å inte så dyrt heller! Så nästa år blir det en vecka till i UCPA:s regi;-)

Men det  bästa med resan är nog att den gav mej mycket ny, härlig energi som verkar hålla i sig! Haft en riktigt tung start på året, men nu börjar det vända!! Känner mej starkare och vet att det som skett är för det bästa. Resan till Frankrike var nog precis vad jag behövde! Skönt!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Härligt!!

Postat av: Erika

Vad underbart att höra! =) Tog du inga bilder du kan dela med dig av (så att vi andra också kan få njuta lite av les alps)? Kram på re!

2010-03-16 @ 13:50:20
URL: http://erikao.blogg.se/
Postat av: kat

lät heeelt underbart. a la sällskapsresa!

2010-03-22 @ 17:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback