Storkille

Idag fyller min lille Ville 5år! Han blir stora killen idag ju! Känns så nyss som han kom. Tiden springer. Då är det också 5 år sedan John lämnade oss. Tänk om de varit två. Hur hade det varit? Hur hade han sett ut? Vilken personlighet skulle han haft? Fick i alla fall prata med födelsedagsbarnet på telefon i förmiddags. Önskar jag kunde vara där nu när de har kalas.. Men men, får fira han när vi åker upp i mitten på mars istället.

Håller på att göra mej redo för första natten på nya jobbet.. Får se hur det går. Ska iaf gå bredvid en natt, känns bra.

I lördags genomförde vi den tredje av fyra etapper av klassikern, Tjejvasan. Shit pommes vad jag hade bakhalt!! Valla om tre gånger första milen innan Eskil stod som en räddande ängel och valla ordentligt. Otroligt dåliga spår också. Men sista milen var en ren njutning! Bra spår å bra skidor!

Kommentarer
Postat av: Frida

Fin blogg!

Lämna gärna en fråga i min frågestund:
http://fridisi.blogg.se/2011/february/fragestund.html#comment



Kram!

2011-03-01 @ 20:42:35
URL: http://fridisi.blogg.se/
Postat av: eja

Ja, det känns verkligen som det var nyss som Ville kom till världen. Den dagen kommer jag verkligen ihåg också... Vi åt pizza uppe i kammaren på norrlands.



Grattis till tredje etappen! =) Duktiga du!

2011-03-13 @ 08:23:43
URL: http://erikao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback